Popis
Encyklopedie pálenek
Opět jsme vybrali produkty od 12 lihovarů. Od každého dva, které se jim extrémně povedli.
V encyklopedii najdete klasiku: slivovice, hruškovice, meruňkovice či jablkovice. Ochutnáte i méně tradiční pálenky, jako je kdoulovice, bezinkovice nebo destilát z černého rybízu. Často jde o limitky, kterých vzniklo jen pár kotlů. Prostě bude to znovu špičkový výlet do celorepublikové produkce.
Lihovary v encyklopedii
- Lihovar Žufánek
- Palírna Radlík
- Palírna Agnes Zelená Bohdaneč
- GALLI DISTILLERY
- Palírna Dlabka
- Palírna U Větrného mlýna
- Destilérka Svach
- Podorlická palírna
- Lihovar Anton Kaapl
- Rudolf Jelínek
- Palírna Skanzen Modrá
- Zámecké sady Chrámce
Obsažené ovocné druhy: švestky, hrušky, jablka, kdoule, černý rybíz, meruňky, třešně, višně, mirabelky, bez černý a réva vinná (ta je dokonce k porovnání v podobě pálenky z celých hroznů – a destilátu z rozkvašené matoliny).